Hoofdsponsor

De Financiële Alliantie

Het grootste onafhankelijke hypotheekkantoor van Zwolle en omgeving!

De Financiële Alliantie, door veel van onze trouwe klanten vaak kortweg DFA genoemd, is het grootste onafhankelijke hypotheekkantoor van Zwolle en omgeving. Veel trotser dan op onze omvang zijn wij op de waardering die wij van onze klanten krijgen. Volgens de onafhankelijke website www.advieskeuze.nl waardeert de consument ons met het cijfer 9,5!

De grootste van Zwolle en omgeving

We noemden het al kort: onafhankelijk en de grootste. Het grote voordeel van “de grootste” zijn in onze sector is dat wij hierdoor de hypotheken van alle hypotheekverstrekkers en banken kunnen aanbieden. Daar waar andere hypotheekbedrijven het vaak met een beperkter assortiment moeten stellen. Wij kunnen u daarom adviseren met betrekking tot alle in Nederland verkrijgbare hypotheken!

Volledig onafhankelijk & het voordeligste

Adviseren doen wij volledig onafhankelijk en wij hebben geen voorkeur voor een specifieke hypotheekverstrekker, behalve dat deze volledig aan moet sluiten op jouw wensen. Iedere situatie is namelijk uniek: ook die van jou! Daarom maken wij altijd een advies inclusief een vergelijking tussen alle banken speciaal op jouw unieke situatie en wensen afgestemd. Een onafhankelijk op maat gemaakt advies met als uitgangspunt de voordeligste keuze voor jou. Dit kunnen wij je garanderen!

Laagdrempelig & vriendelijk

Dit alles doen wij met een team van negen hypotheekspecialisten en drie interne accountmanagers. Wij zijn zeer laagdrempelig en iedere dag staan wij voor jou klaar om er voor te zorgen dat alles goed, maar vooral persoonlijk geregeld wordt. Wij komen zelfs thuis bij je langs voor het hypotheekadvies. Gewoon lekker aan je eigen keukentafel of op je tweezitter! Of het nou tijdens kantooruren is of ’s avonds laat: wij komen graag bij je langs!

Vooruitstrevend

Wij vinden het belangrijk om op een zeer persoonlijke wijze zaken met je te doen, maar willen je wel optimaal geïnformeerd houden. Daarom bieden wij de mogelijkheid van een eigen persoonlijke digitale omgeving waarin je altijd alles terug kunt vinden. Ook wat de status van je hypotheek is én je kunt zien wat er nog moet gebeuren. Hierdoor heb je tijdens het hele traject en ook daarna volledig inzicht in waar wij mee bezig zijn voor jou!

Unieke situatie & vrijblijvende kennismaking

Wij noemden net al dat iedere situatie uniek is en er zijn vele redenen om contact met ons op te nemen. Is een van onderstaande situaties op jou van toepassing of loop je met dezelfde vragen rond. Plan dan direct een afspraak bij ons in. Het gesprek is altijd vrijblijvend en kost jou niets!

 De koop van je eerste woning

Voor het eerst in je leven een huis kopen en geen idee wat er allemaal op je af komt? Tijdens jouw oriëntatiefase nemen wij je bij de hand, begeleiden je overal in en zijn permanent bereikbaar voor je als je vragen hebt.

Zoektocht naar je volgende woning

Woonwensen veranderen waardoor je op zoek gaat naar een nieuwe woning. In de huidige woningmarkt is dit nog een hele opgave en de volgorde van aanpakken is zeer belangrijk. Wij kunnen alles voor je inzichtelijk maken en overal in helpen.

Nog de juiste hypotheek?

Dan is er ook nog de huidige historische lage rente. De kans is heel groot dat jouw huidige hypotheek eens onder de loep genomen moet worden en dit grote voordelen voor je biedt. Bij ons zijn de oriëntatiegesprekken vrijblijvend, doe er voordeel je mee!

Je steentje bijdragen & verduurzamen

Duurzaamheid is tegenwoordig erg belangrijk en iedereen zal hierin zijn of haar steentje moeten bijdragen. Combineer dit direct met de financiering en wij laten je zien dat jouw woonlasten vanaf de eerste dag lager zijn en je daardoor voordeliger uit bent. Zo verenig je een groen geweten met een gunstigere maandlast!

Neem gerust contact op!

Graag laten wij je zien wie wij zijn en wat wij allemaal nog meer doen. Kijk daarom gerust rond op onze website www.definancielealliantie.nl! Bij vragen, aarzel dan geen seconde en neem contact met ons op via 038 – 421 44 57 of plan direct een afspraak in via de website!