Toernooireglement

• Bij aankomst van de eerste wedstrijd dient u zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat.
  • De spelerslijsten met vermelding van rugnummers kunt u hier dan afgeven.
  • De teams dienen 5 minuten voor de aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn bij het desbetreffende veld.
  • Voor iedere wedstrijd wordt een scheidsrechter beschikbaar gesteld door Be Quick ’28, inclusief een wedstrijdbal.
  • Ieder team dient een persoon als grensrechter beschikbaar te stellen.
  • Er mag onbeperkt gewisseld worden, dit geldt voor alle categorieën.
  • Het uitspelende team dient, wanneer de scheidsrechter dit nodig acht, te spelen in reserve tenues.
  • Het thuisspelende team zorgt voor een of meerdere reserve ballen.
  • Een team dat te laat is of in het geheel niet komt opdagen, verliest de wedstrijd met 3-0.
  • Wedstrijden die worden gestaakt (bijvoorbeeld door onweer) worden niet overgespeeld, voor een wedstrijd die binnen 30 minuten gestaakt wordt geldt een eindstand van 0-0; in alle andere gevallen geldt de stand van dat moment.
  • bekerVoor iedere categorie (JO11/JO15/JO17/JO19) zal er voor de nummers 1, 2, 3 en 4 een prijs zijn. Tevens is er een prijs voor de club die de meeste punten gehaald heeft. Ook is er een fairplay cup te winnen voor de ploeg die het sportiefst gespeeld heeft. Onderdeel van de fairplay cup is het netjes achterlaten van de kleedkamer, verder geven de scheidsrechters per wedstrijd aan ieder team een cijfer voor de fairplay cup.
  • Bij een gelijk aantal punten beslist het doelsaldo. Is dit ook gelijk dan geeft het aantal gescoorde doelpunten de doorslag (b.v. 3-1 is beter dan 2-0), is dat ook gelijk dan geldt de stand voor de fairplay per team.
  • Indien een speler uit het veld is gestuurd (rode kaart) of een waarschuwing (gele kaart) heeft gekregen, zal de scheidsrechter de toernooicommissie direct na de wedstrijd hierover informeren. Een speler, die met een rode kaart uit het veld is gestuurd, wordt voor de volgende wedstrijd uitgesloten.
  • Be Quick’ 28 is niet aansprakelijk voor verlies van en/of schade aan uw eigendommen of persoonlijk letsel.
  • In alle gevallen waarin het reglement niet voorziet beslist de toernooi leiding.